Snart kommer vår julkalender!

I år tänkte vi förgylla de första 24 dagarna i december med en härlig julkalender!
För varje dag kommer jag att dela med mig av allt från recept, intressanta artiklar, träningsutmaningar och härliga träningspass! Följ med och inspireras av en hälsosam uppladdning inför jul! Varje inlägg kommer att taggas med etiketten Julkalender 2019 för att du enklare skall kunna finna dem samlade på ett ställe. Du kan även följa evenemanget via vårt Facebookevenenang! Klicka på länken för att ta dig dit!

För mig är julen en mysig årstid. Med mörkret och kylan faller det sig naturligt i vårt hem med en öppen brasa och levande ljus. Det blir mycket pyssel och bak och andra inomhusaktiviteter med barnen då det oftast är mörkt när de kommer hem från förskolan. På helgerna åker vi gärna pulka och bygger snögubbar i trädgården. För mig är vintern en tid för familjen att umgås och myskänslan är på topp! I vårt hem fortsätter vi att äta hälsosamt under hela julfirandet och försöker att hålla våra rutiner efter bästa förmåga. Det tror jag är nyttigt för alla.

Under jul finns det många dagar som man kan välja att fira, men måste man fira med onyttigheter? Inte enligt mig! Det finns så mycket nyttiga saker som man kan unna sig som är minst lika goda, saker som ger dig näring istället för att endast vara "goda men tomma kalorier". Jag vill ge er tips på detta genom min julkalender.
Följ med för en hälsosam jul!
Kram


Populära inlägg i den här bloggen

Lucka 1- Julro och balans i vardagen

Probiotika

Lucka 2- Julkryddors inverkan på kroppen