Lucka 16- Vad motiverar dig? LIVE

Motivation

Vad motiverar dig till att leva en sund och hälsosam livsstil? Vad får dig att gå till gymmet när du inte har lust? Varför borstar du tänderna varje morgon och kväll?

Idag kommer jag att sända live på Zoom meetings 19.30 (svensk tid). Vi kommer prata om vad som motiverar er, vad som motiverar mig att leva en hälsosam livsstil. Det är inte alltid så lätt och roligt som man önskar sig. MEN det finns massor av tips och trix på hur man kan ta sig igenom jobbiga perioder och hur man kan behålla motivationen för att fortsätta. 

Om du inte har möjlighet att delta ikväll så kommer jag att spela in livesändningen och publicera i evenemagnet på facebook i efterhand. Filmen kommer sedan ligga kvar till den 25 december 2020. Hoppas ändå att så många som möjligt kommer att delta på liven ikväll och vill vara ed och dela med si av sina tips och trix. Tänk på att ni kan direkt få svar på dina frågor kring motivation!

Nedan finner ni länken till mötet. ni behöver inget inlogg men det kan vara bra att ladda ner appen i telefon eller surfplattan redan nu. Det går även att delta via hemsidan https://zoom.us/join

 Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/88580041841

Meeting ID: 885 8004 1841
Populära inlägg i den här bloggen

Postbiotika

Lucka 1- Julro och balans i vardagen

Lucka 23 - Frukt och saffransglögg