Lucka 18- Julstämning

Julstämning och musik

Idag skall vi hjälpas åt att skapa den perfekta julspelningslistan. Det skall vara en lista med musik från olika genre så att alla kan njuta. Jag behöver just din hjälp med detta. Min tanke är att denna skall vara klar den 20 december så att vi kan njuta av den under julledigheten. Jag vill att ni lägger till minst 3 favoritlåtar som du förknippar med julstämning. Det behöver inte vara typiska jullåtar. Vad gillar du att lyssna på i dessa tider? Då jag vet att alla inte har Spotify kan ni även lägga till låtar i vår lista på Youtube. Då kommer ni att behöva ett Google-konto. Jag kommer länka nedan hur ni kan skaffa er ett gratis konto på Spotify och på Youtube om ni inte redan har det. Jag kommer att försöka hålla dessa listor så synkade som möjligt. Jag kommer att hålla listorna öppna fram till söndag 20 december. Efter det kan ni bara lyssna på listorna!

Skaffa Spotify gratis
Skaffa Youtube är gratis  kräver ett gratis Google-konto

Spellistorna

Nedan finner ni länkar till listorna, där kan ni även lyssna på de låtar som redan ligger där. 

Spotify


För att kunna lägga till låtar i spellistan behöver du först godkänna på länken ovan att samarbeta med listan.

Populära inlägg i den här bloggen

Postbiotika

Lucka 1- Julro och balans i vardagen

Lucka 23 - Frukt och saffransglögg