Lucka 24 - Julklapp

 Julafton

God jul kära följare!

Hoppas ni får en fantastisk jul. Min dag kommer se ut såhär:
Vakar och stiger upp ca 06.00. Ungarna får öppna ett valfritt paket under granen. Vi myser en stund och sen är det dags för att ta en runda med hunden. Idag går hela familjen på en kortare promenad. Hemma väntar varm risgrynsgröt i slowcookern och nybakt vörtbröd. Kanske har vi även lyxat till det med frukt och saffransglögg. 
Efter frukost är det dags för det vanliga morgonbesturen med hygienrutin påklädning och bäddning av sängar. Jag passar på att värma lite varmt te och choklad och packa i termosar. Barnen öppnar sina sista luckor i julkalendrarna. Vi ger oss ut hela familjen i skogen för en härlig promenad och kanske lite snöbollskrig?! Vi dricker varm choklad och grillar lite korv på vår favoritgrillplats. Vi åker hem och öppnar lite fler julklappar, men inte alla!
vid 14 tiden äter vi mat som vi beställt hem. Vad det blir får bli en överraskning! 15.00 ser vi på Kalle Anka på projektorn och njuter! lagom när Kalles jultokigheter är slut så öppnar vi de resterande julklapparna och leker med innehållet. runt 17.30 sätter vi oss till bord och äter kvällsmat. Känner jag barnen rätt så blir det samma som vi åt till frukost, gröt och macka. när barnen lagt sig och sover gott kryper ajg och maken ner i ett varmt bad med varsin ansiktsmask och levande ljus. Njuter av tillvaron. Kvällen avslutar vi framför en film nerkrupna i sängen. kanske att vi äter något snacks och dricker lite glögg?!

Hur ser er julafton ut?

Årets julklapp

Eftersom ni troget nu följt min julkalender under december och så flitigt kommenterat och delgett era åsikter så vill jag ge er en liten julklapp! årets julklapp är 10 % rabatt på valfritt kostrådgivningspaket och en gåva värde 299 kr om ni bokar er plats senast den 31 december 2020(start kan vara senare). Läs mer på bokadirekt.se

För att ta del av erbjudandet ange koden MÅ2021braNU vid bokning. Hur ni bokar er plats finner ni på informationssidan. 

Populära inlägg i den här bloggen

Lucka 1- Julro och balans i vardagen

Probiotika

Lucka 2- Julkryddors inverkan på kroppen