Lucka 3- UTMANING hur många varv hinner du?

Dagens utmaning!


Dagens lucka innehåller en utmaning i form av ett intensivt träningspass! Utmana dig själv i hur många varv du orkar och hinner med innan du inte kan göra en enda repetition till! Det finns två olika varianter på denna utmaning. Välj en eller testa båda vid två olika tillfällen! 

Variation 1

Sätt en klocka på 15 minuter och se hur många varv du hinner innan tiden är slut. Detta ger dig möjlighet att vila en stund mellan varven eller övningarna. Försök ändå att hålla ett så högt tempo som möjligt och låt inte pulsen gå ner för långt mellan intervallerna då detta gör det svårare att komma igång igen. 

Variation 2

Kör non-stop utan pauser och se hur många varv du orkar innan du måste stanna. Detta blir ett intensivare pass och oftast kortare. Tänk på att inte köra fullt ös i början utan gå ut i ett lite lugnare tempo för att orka längre. Du kommer känna av övningarna ändå!

Övningar 

  • 20 mountain climbers
  • 15 knäböj
  • 20 sidewalk
  • 30 bonka bäver
  • 15 rodd
Nedan finner du ett klipp som visar de olika övningarna. 
Dela resultaten!

Kommentera gärna hur många varv du orkade och hann med och vilken variant du körde. 

Om du vill så prova gärna att köra båda varianterna vid två olika tillfällen och jämför resultaten. Vad tänker du kring skillnaden i resultaten? Var det någon variant som passade dig bättre? Dela gärna med dig av dina reflektioner i kommentarerna nedan!


Nedan finner du lite musik som du kan lyssna på för att boosta motivationen!

YoutubePopulära inlägg i den här bloggen

Postbiotika

Lucka 1- Julro och balans i vardagen

Lucka 23 - Frukt och saffransglögg