2021 Gott nytt år!

Välkomna till år 2021! Hoppas ditt år kommer bli helt fantastiskt. För oss innebär början på det nya året stora förändringar. Vi kommer från idag att utgå från Halmstad kommun, närmare bestämt från Trönninge. Vi flyttar ner hit i helgen från Ulricehamn och den 11 januari börjar mina barn ny skola/ förskola. Den nya adressen finner ni under kontakta oss. Detta innebär också att jag inte kommer uppdatera lika flitigt här på bloggen innan den 18 januari utan jag kommer istället att lägga den tiden jag har innan barnen börjat skolan på de kunder som jag har online! 

För att inleda detta år med en härlig och motiverande start har jag byggt ihop en tävling med en bingobricka! Från idag till den 1 februari ska du bocka av så många kryss du bara kan. Maila eller skicka den ifyllda brickan till mig tillsammans med en motiverande text om varför just du skall vinna.  Den 2 februari drar jag en vinnare som jag kontaktar via mail. Om du skickar sin bricka med post, glöm då inte att skicka med dina kontaktuppgifter! 

Skicka in din bricka till:

Viktoria Iskristall 

Krontorpsvägen 17B

302 65 Halmstad 


viktoria.iskristall@gmail.com

Ladda ner bingobrickan här


Populära inlägg i den här bloggen

Lucka 1- Julro och balans i vardagen

Probiotika

Lucka 2- Julkryddors inverkan på kroppen